Voor Werkgevers

Bomer Bewindvoeringen b.v. richt zich hoofdzakelijk op personen met problematische schulden.

Mensen die vanwege psychische omstandigheden (tijdelijk) niet in staat zijn om zelf hun financiën te beheren, kunnen bij Bomer Bewindvoeringen terecht voor volledig financieel beheer.

Wij voeren de volgende taken uit:

  • Beschermingsbewind
  • Bewindvoering Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen)
  • Schuldhulpverlening

Voor schuldhulpverlening bent u bij Bomer Bewindvoeringen aan het juiste adres. Bedrijven met personeel, kunnen te maken krijgen met een beslag op het salaris van medewerkers. Als de beslagvrije voet niet goed is uitgerekend, heeft voor uw medewerkers een loonbeslag grote gevolgen voor hun besteedbaar inkomen. Een beslag op het salaris heeft een grote impact op mensen.
Zij komen daardoor in betalingsproblemen, dat zijn weerslag kan krijgen op het functioneren van uw personeel. Het is bekend dat het hebben van schulden kan leiden tot ziekteverzuim hetgeen uw bedrijf niet ten goede komt.

„Ons eerste doel is om ervoor te zorgen dat uw personeel voldoende inkomen heeft om de vaste lasten te betalen en om van te leven.“

Als uw medewerkers te maken hebben met schulden, kan Bomer Bewindvoeringen u helpen om voor uw personeel een structurele oplossing te vinden via schuldhulpverlening.
Wij onderhouden het contact met de schuldeisers en berekenen wat iemand per maand kan missen voor de aflossing van de schulden.
Ons eerste doel is om ervoor te zorgen dat uw personeel voldoende inkomen heeft om de vaste lasten te betalen en om van te leven. Daarnaast regelen wij dat uw medewerkers niet meer wordt geconfronteerd met post van schuldeisers. Dit geeft rust voor mensen zodat zij zich weer volledig kunnen inzetten in uw bedrijf en zich geen zorgen hoeven te maken over de vraag of zij maandelijks aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen.