Over Bomer Bewindvoeringen bv

Sinds 1 oktober 2018 is Bomer Bewindvoeringen actief voor mensen met problematische schulden en voor personen die moeite hebben met het beheren van hun financiën. Dit resulteert in de werkzaamheden beschermingsbewind, schuldbemiddeling en Wsnp-bewinden.

Herkent u zich hierin? Heeft u moeite met het beheren van uw geld, heeft u schulden? Bij Bomer Bewindvoeringen bent u aan het juiste adres voor hulp en kunnen wij u met beschermingsbewind en schuldbemiddeling veel voor u betekenen.

Bomer Bewindvoeringen heeft het doel om mensen zonder schulden te laten leven waardoor dit veel aangenamer is dan met een schuldenlast die je dagelijks achtervolgt en waar je zonder gespecialiseerde hulp niet uitkomt.

Om te komen tot een schuldenvrije toekomst, is het belangrijk dat mensen daarvoor een inzet geven om dit doel te realiseren.

Met ons team van professionele medewerkers bent u verzekerd van een deskundige dienstverlening om uw financiën weer op de rit te krijgen. Wij zijn op de hoogte van relevante regelgeving, hebben goede contacten met gemeenten, rechtbanken en ander partijen waarmee wij bijvoorbeeld reële betalingsregelingen treffen voor uw schulden.

Voor onze werkzaamheden op het gebied van schuldbemiddeling proberen wij voor uw schulden een akkoord tot stand te brengen met uw schuldeisers door het aanbieden van een percentage van de totale vordering tegen finale kwijting. Dit betekent dat wij aan de schuldeisers vragen om een deel van uw schuld kwijt te schelden.

Voor werkgevers met personeel die te maken hebben met schulden, kan Bomer Bewindvoeringen met u contact opnemen om de schuldensituatie van uw medewerkers te bespreken. Ook hier kan schuldbemiddeling een uitkomst bieden waardoor uw werknemers zich weer volledig kunnen richten op hun werk.

Wilt u meer weten over Bomer Bewindvoeringen? Neem dan contact met ons op.